Sponsorlu Bağlantılar
Bulgur Aşı Çorbası
Malzemeler
*300 gr kıyma
* 2 tane kuru soğan
* 1 bardak haşalama nohut
* 1 yemek kasık tereyag
* 1 yemek kasık biber salca
* 1 bardak bulgur
* 5 bardak et suyu
* 1 adet portakal kabuk rendeli
*Tuz ve karabiber
*yarım su bardak portakal suyu
* nane
Yapılışı:Tenceremizde önceden kıydığımız soğanları tereyağ ile kavuralım.Salçaları ekleyelim.
Sonra nohut,rendelenmiş portakal kabuklarını,portakal suyunu,bulguru ve et suyunu ekleyelim.Kaynatalım.Kaynama sonrası karabiber ve tuz ekleyelim.Bir taşma daha kaynattıktan sonra üstüne naneleri ekleyelim.Afiyet olsun


**Tarif paylaşaım için instagaram tugçeilemutfak a teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments