Sponsorlu Bağlantılar
Etli Enginar
Malzemeler:
5 tane enginar
1 patates
1 havuç
1 soğan
2 diş sarımsak
1 yemek kasık salça
1 çay bardak haşlanmış bezelye
300 gr kuşbaşı kuzu eti
Yapılışı:Tencereye sıvı yağ ve tuz ekleyelim.Kuzu etlerini kavuralım.Kavrulan etlerin üstüne doğranmış soğanları ekleyelim.Sonra küp doğranmış havuçları ekleyelim.Sarımsakları ilave edelim. Patatesleri ekleyelim.Bezelyeleri ekleyelim.
En son doğranmış enginarları ekleyelim.Biraz kavuralım.Su ile ezdiğimiz salçayı ekleyelim.Tuz ve baharatlarını ilave edelim.Tenceredeki malzemelerin seviyesinde su ekleyelim.Tencerenin ağzını kapatalım.Enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirelim.Afiyet olsun.
**Görsel paylaşım için tombultariflere teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments