Sponsorlu Bağlantılar
Külbastı
Külbastı Nasıl Yapılır?
Külbastı Tarifi
Malzemeler
*750 gram kuzu külbastı
*1/2 çb sıvı yağ
*2 tk kekik
*1 tane soğan
*1 çk tuz
Yapılışı
Sos yapmak için soğanı rendeleyelim.Yağ ve kekik ile harmanlayıp karıştıralım.Tuzu ekleyelim.Külbastı etlerimizi sosumuza bulayalım.Buladığımız etleri streçe saralım soğuk ortamda 1 gün bekletelim.Beklettiğimiz külbastı etleri ızgarada pişirelim.Patates,pilav ve domates ile servis edebiliriz.Afiyet Olsun.
Ölçüler
çb=çay bardak tk=tatlı kaşık yk=yemek kaşık sb=su bardak f=fincan çk=çorba kaşık


*Görsel paylaşım için lezzetdergisine teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments