Sponsorlu Bağlantılar
Fırında Tavuk Şiş
Sponsorlu Bağlantılar
Kemiksiz pirzola kullanmanızı tavsiye ederim,tavuğun en lezzetli yeri,gögüsden yapılırsa kuru olabilir…
1kilo kemiksiz pirzola kuşbaşından biraz daha iri doğranır…
Zeytinyağı,3-4yk,yoğurt,tuz,pulbiber,kekik,köri 1-2diş sarımsak ile iyice karıştırılır…
1saate yakın beklettikten sonra şişlere dizilir..
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir..
180d,kızarana dek pişirilir..
Aynı kağıt üzerine elma dilimi doğranmış patatesler,biber,domateslerde kızartılır…
Yanında pilav,vesselam…
Tarifi için instagram.hacerinmutfagi ‘na Teşekkürler
1kilo kemiksiz pirzola kuşbaşından biraz daha iri doğranır…
Zeytinyağı,3-4yk,yoğurt,tuz,pulbiber,kekik,köri 1-2diş sarımsak ile iyice karıştırılır…
1saate yakın beklettikten sonra şişlere dizilir..
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir..
180d,kızarana dek pişirilir..
Aynı kağıt üzerine elma dilimi doğranmış patatesler,biber,domateslerde kızartılır…
Yanında pilav,vesselam…
Tarifi için instagram.hacerinmutfagi ‘na Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments