Sponsorlu Bağlantılar
ETLİ PATATES
1 kg dana kuşbaşı
1 tane soğan
4 tane sivri biber
1 kırmızı biber
2 büyük domates
1 kaşık salça
Tuz karabiber
Tereyağ sıvıyağ
2 tane patates
Tencereyi ısıtıp tereyağ ve sıvıyağ ekleyelim etimizi katıp karıştırarak kavuralım salfığı suyu salınca soğanı ardından biberleri katıp kavuralım salçasını ekleyip iyice kavrulunca küp doğranmış domatesi ekleyelim kapağı kapalı bir süre pişirelim sıcak su ekliyelim altını kısık ayara alalım bir saat pişirelim et yumuşayınca patatesi ekleyelim ben patatesi kızartıp ekledim suyunu kontrol edelim azsa sıcak su ilave edebiliriiz tuz karabiber beş dakika daha pişirelim .
Afiyet olsun.
TARİF @anayemekler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments