PİŞMEYEN PASTA
Malzemeler
Tabanı icin;
1.paket kakaolu petibör bisküvi
100 gr tereyağ
2.3 kaşık süt
2 ck pudra şekeri
Kreması
#droetker pastacı Kreması
Hindistan cevizi
Uzeri için
Muz
1.paket.krema
1paket Sütlü çikolata
1 paket bitter
Süslemek için
Antep fıstık
Beyaz çikolata
Hazırlanışı
Petibör bisküviler robotlar geçirelim icine eritilmiş tereyağ ve sütü ekleyelim ve 24 cm kelepçe kalıba koyup bastıralım.
PASTACI kremasini arkasındaki tarife göre hazırlayalım piştikten sonra mikser ile çırpalım icine göz kararı Hindistan cevizi ekleyeyim. Ve petibor bisküvinin üzerine koyalım, muzlari ikiye bölüp pastaciKremasın üzerine dizelim .
Kremayı ocakta ısıtıp ocağı kapatalım icine çikolataları atalım ve eriyene kadar karıştıralım ve muzdarip üzerine dokelim.dolapta donlendirelim ve üzerine benmari erişmiş olduğumuz beyaz çikolatayla süsleyelim..
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments