Sponsorlu Bağlantılar
SÜTLÜ TAHİN SOSLU KEMALPAŞA TATLISI
MALZEMELER:
1 PAKET KEMALPAŞA TATLISI,
1 LİTRE SÜT,
1,5 SU BARD ŞEKER,
1 PAKET VANİLYA.
TAHİN SOSU İÇİN MALZEMELER:
1 SU BARD.TAHİN,
3 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ.
YAPILIŞI: İLK ÖNCE SÜT, ŞEKER VE VANİLYA TENCEREYE ALINIP ŞEKER ERİYİP KAYNAYANA KADAR KARIŞTIRARAK PİŞİRİLİR. DAHA SONRA KEMALPAŞA TATLISI İLAVE EDİLİR. ARADA KARIŞTIRILARAK ŞİŞENE KADAR YAKLAŞIK 15 DAKİKA PİŞİRİLİR. PİŞEN TATLIMIZ BORCAMA ALINIR BIRAZ SOĞUDUKTAN SONRA TAHİN SOSU ÜSTÜNE DÖKÜLÜR. (TAHİN VE PUDRA ŞEKERİ İYİCE KARIŞTIRILIR VE SOS ELDE EDİLİR. )
AFİYET OLSUN.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments