Sponsorlu Bağlantılar
Lotus Kek
Bardak ölçüsü 250 ml
Lotus kek
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
1,5 su bardağı un
1,5 su bardağı bisküvi
1 paket kabartma tozu
üzeri için Lotus crema
Yapılışı;
ilk önce kek kalıbını yağlayıp unlayalım.
Yumurta ve şekeri 3-4 dakika çırpalım.
Yoğurt ve sıvı yağı da ekleyip karıştıralım.
Un ve kabartma tozu da eleyerek ekleyip karıştıralım. Lotus bisküvisini de robottan çekip ekleyip karıştıralım. Kek kalıbına boşaltalım ve 170 derece fırında 35- 40 dakika pişirelim
25 dakika sonra ters çevirip üzerini lotus kreması ile süsleyelim. Afiyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments